| Βοτανολόγιο, τα πάντα για τα βότανα!
  • el
  • en
  • es

Τίλιο και καλλυντικά

Το τίλιο είναι ένα από τα πλέον ευεργετικά βότανα, κυρίως για την ενδυνάμωση και την υγεία των μαλλιών, από τη ρίζα μέχρι την άκρη! Η χρήση του τίλιου για το ξέπλυμα των μαλλιών μετά το λούσιμο, ή η χρήση του ως ενεργό συστατικό σε μάσκα μαλλιών και σαμπουάν, προσφέρει στιλπνότητα και λάμψη στα μαλλιά. Παράλληλα δυναμώνει τα μαλλιά και παρέχει ένα προστατευτικό φιλμ το οποίο εμποδίζει το σπάσιμο της τρίχας αλλά και την διείσδυση των βλαβερών ακτίνων στην τρίχα, από την έκθεση στον ήλιο.

Με τη χρήση του τίλιου σε κρέμες και κηραλοιφές, προσδίδετε στην κρέμα σας ιδιότητες λευκαντικές, ιδανικές για αντιμετώπιση πανάδων και κηλίδων από υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Μπορεί να χρησιμοποιείται και προληπτικά με εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ δίνει ομοιομορφία στο χρώμα του προσώπου.

Στην επιδερμίδα, είναι από τα βότανα που προσφέρουν μαλακτικές ιδιότητες, ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες, με σκληρύνσεις, ενώ η κατευναστική του δράση, βοηθά στην αντιμετώπιση δερματικών ερεθισμών και φλεγμονών όπως η ακμή. Κηραλοιφή με τίλιο είναι επίσης ιδανική για εγκαύματα και μικροτραυματισμούς!

Ετικέτες:ακμή, βότανα, βότανο, δερματικές φλεγμονές, δερματικοί ερεθισμοί, εγκαύματα, ενδυνάμωση τρίχας, καλλυντικά βότανα, κηλίδες δέρματος, κηραλοιφές, κρέμες, λαμπερά μαλλιά, λευκαντικές ιδιότητες, μαλακτικές ιδιότητες, ξηρές επιδερμίδες, πανάδες, προστασία μαλλιών, τίλιο, φυσικά καλλυντικά, φυσικά καλλυντικά σκευάσματα, φυσικά σαμπουάν, φυσική μάσκα μαλλιών

Αφήστε ένα σχόλιο

error: Απαγορεύεται, η αναδημοσίευση, ολική ή μερική του περιεχομένου του botanologio.com με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη άδεια του κατόχου του, βάση του Νόμου 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
  • el
  • en
  • es