| Βοτανολόγιο, τα πάντα για τα βότανα!
  • el
  • en
  • es

Γίνεται φυσικό και υποαλλεργικό;

Κυκλοφορούν πάρα πολλά καλλυντικά σκευάσματα αλλά και σκευάσματα για συμπτωματική αντιμετώπιση – ίαση που δηλώνουν 100% φυσικά και παράλληλα υποαλλεργικά. Στην ετικέτα των περισσότερων αναγράφεται εκχύλισμα φυσικό από ευεργετικά βότανα, φρούτα και άνθη.

Ως επί το πλείστον, πρόκειται για ένα μύθο που πρέπει να γνωρίζουμε για το καλό το δικό μας και της τσέπης μας. Παραδείγματος χάριν ένας άνθρωπος με αλλεργία στο κυπαρίσσι, αν αγοράσει καλλυντικό με εκχύλισμα κυπαρισσιού, το φυσικό αποτέλεσμα είναι να έχει αλλεργική αντίδραση. Αν πάλι όχι, είναι άξιο απορίας, και θα πρέπει να αναρωτηθεί. Περιέχει όντως κυπαρίσσι ή μήπως έχει τεχνητό άρωμα; Αν περιέχει κυπαρίσσι, πόσο ποσοστό % περιέχει ώστε να παρέχει την ευεργετική του δράση στο σώμα μας; Πολλές φορές δυστυχώς η επιλογή του προϊόντος εξαρτάται από το άρωμα και την όμορφη, δελεαστική συσκευασία. Δοκιμάστε να καταναλώνετε φυσικά καλλυντικά σκευάσματα, με κριτικές που μπορούν να επιβεβαιώσουν τις δράσεις και τις ιδιότητες που αναζητάτε.

Πριν διαλέξουμε κάτι φυσικό θα πρέπει να ξέρουμε ότι βασική προϋπόθεση είναι ότι δεν υπάρχει φυσικό καλλυντικό υποαλλεργικό. Οπότε θέλει πάντα προσοχή ώστε να μην πετάμε τα λεφτά μας σε κάτι που αγοράζουμε σε τιμή φυσικού προϊόντος και δεν είναι ή αγοράζουμε κάτι υποαλλεργικό το οποίο θα μπορούσε να μας στοιχίσει ακόμα και τη ζωή μας. Γιατί φυσικό και υποαλλεργικό δεν υφίσταται παρά μόνο υπό τη συνθήκη ότι ανήκουμε στους τυχερούς που δεν υποφέρουν από αλλεργίες εποχιακές και μη.

Ετικέτες:καλλυντικά σκευάσματα, υποαλλεργικά καλλυντικά σκευάσματα, φυσικά καλλυντικά σκευάσματα

Trackback από το site σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

error: Απαγορεύεται, η αναδημοσίευση, ολική ή μερική του περιεχομένου του botanologio.com με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη άδεια του κατόχου του, βάση του Νόμου 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
  • el
  • en
  • es